ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για αγορές αξίας έως 49.99€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2€, στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεται και το κόστος της αντικαταβολής (+2€). Για αγορές αξίας 50€ και πάνω οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ, εκτός στην περίπτωση της αντικαταβολής όπου επιβαρύνεται με το αντίστοιχο κόστος (+2€).

Οι παραγγελίες αποστέλλονται ΑΜΕΣΑ (εντός 24 ωρών) με την εταιρεία ταχυμεταφορών “ACS Courier”. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες μέρες και εξαρτάται από την περιοχή, στην οποία βρίσκεστε. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να χρειαστούν 2-3 μέρες περισσότερο. 

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για αγορές αξίας έως 149.99€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 9.90€. Για αγορές αξίας 150€ και πάνω οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ. ΔΕΝ είναι διαθέσιμη η επιλογή της αντικαταβολής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται ΑΜΕΣΑ (εντός 24 ωρών) με την εταιρεία ταχυμεταφορών “Express Mail Service” (EMS). Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως  2-3 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία και τον εντοπισμό του δέματος ηλεκτρονικά.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα έξοδα αποστολής για τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού είναι 25 €. ΔΕΝ είναι διαθέσιμη η επιλογή της αντικαταβολής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται ΑΜΕΣΑ (εντός 24 ωρών) με την εταιρεία ταχυμεταφορών “Express Mail Service” (EMS). Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως  2-3 εργάσιμες ημέρες προς τους κυριότερους προορισμούς. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία και τον εντοπισμό του δέματος ηλεκτρονικά.