ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Γενικά

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.brandsnow.gr. Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή. Η εταιρεία μας μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη της Ιστοσελίδας / χρήση των υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται μέσω αυτής από ανηλίκους, αφού δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου και επιβεβαίωσης της ταυτότητας κάθε επισκέπτη – χρήστη. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών της.

Επιστροφές προϊόντων  και χρημάτων

Α. Επιστροφή προϊόντος από μέρους του πελάτη και αντικατάστασή του με άλλο.

Η εταιρεία μας θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του, τηλεφωνικά (+302521058141) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]). Αφού γίνει η συνεννόηση με την εταιρεία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.brandsnow.gr.  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος θα γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, την οποία θα υποδείξει η εταιρεία μας. Το νέο προϊόν θα αποσταλεί άμεσα μόλις η εταιρεία θα παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής) και πλήρη την συσκευασία του.

Β. Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους της www.brandsnow.gr.

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  η brandsnow.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική  (+302521058141) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), από την πλευρά του αγοραστή με την εταιρεία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής) και πλήρη την συσκευασία του.

Γ. Επιστροφή προϊόντος με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, που παραγγείλατε, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική  (+302521058141) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα  εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας αφού αφαιρεθούν εκπτώσεις και τυχόν έξοδα διακίνησης και πληρωμής που βαρύνουν την παραγγελία.

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή στα τηλέφωνα: +302521058141, +306949446087, +306949446088.

Εγγύηση αυθεντικότητας

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτει είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα www.brandsnow.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα www.brandsnow.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.