ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. 

Για αγορές άνω των 50 €, όπου η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ, χρεώνεστε μόνο το αντίτιμο της αντικαταβολής (+2 €).

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας, για τα άλλα κράτη ισχύει μόνο η προπληρωμή.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα. Υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής έως και με 10 άτοκες δόσεις.

PAYPAL

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal, είτε με το λογαριασμό Paypal είτε απλά με πιστωτική κάρτα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό του. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε σε κατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας ή μέσω Internet Banking. Στην περίπτωση του Internet Banking, η παραγγελία σας θα σταλεί απευθείας μόλις δούμε (ηλεκτρονικά) την κατάθεση που έχετε κάνει.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR30 0171 6080 0066 0813 5505 030

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Yefimenka Alena

* Σε περίπτωση που o πελάτης επιλέξει την κατάθεση μέσω Internet Banking από άλλη τράπεζα εκτός την παραπάνω, επιβαρύνεται ο ίδιος με τα τυχόν έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της. 

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει αν η πληρωμή του θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο, στην περίπτωση εταιρείας ή ελεύθερου επαγγελματία.